31.07.2024
Sdílet

ZFP realitní fond rozšiřuje své portfolio o pozemky u Krakova

ZFP realitní fond, spravovaný společností ZFP Investments, investiční společnost, a.s., pokračuje v rozšiřování svého portfolia a oznámil akvizici nových pozemků v Polsku. Tato strategicky významná investice se nachází v lokalitě Zakrzów, která leží nedaleko Krakova a nabízí výbornou dopravní dostupnost díky blízkosti dálnice A4, letiště a železniční stanice.

 

Zakrzów

Nové pozemky pro logistický development

Zakoupené pozemky o celkové výměře 96 tisíc m² jsou určeny pro výstavbu objektů v sektoru logistiky. Podle platného územního plánu umožňují tyto pozemky výstavbu moderních logistických a skladových prostor o rozloze až 38 tisíc m², včetně přidružených kancelářských prostor. Výhodná poloha pozemků přibližně 3 km východně od Krakova a nedaleký exit z dálnice A4, spojující města Krakov a Rzeszów, zajišťují vynikající dopravní propojení a atraktivitu pro potenciální nájemce.

Připravenost pro budoucí nájemce

ZFP realitní fond již nyní uzavřel budoucí nájemní smlouvy na část plánovaných prostor, což potvrzuje atraktivitu této lokality pro firmy působící v oblasti logistiky a skladování. Tato akvizice posiluje pozici ZFP realitního fondu na trhu a přináší nové investiční příležitosti v dynamickém sektoru logistických nemovitostí.