ZFP UP Premium SICAV jako exkluzivní investiční příležitost pro náročné investory

Hledáte sofistikovanou investiční příležitost, která kombinuje potenciál vysokých výnosů s důrazem na transparentnost a bezpečnost? Představujeme vám fond kvalifikovaných investorů ZFP UP Premium SICAV, a.s., který nabízí unikátní možnost participace na výnosech z prémiových komerčních nemovitostí.


Proč zvolit ZFP UP Premium SICAV?

1. Transparentnost na prvním místě

V době, kdy se trh hemží tzv. patnáctkovými fondy dle ZISIF, které často postrádají dostatečnou regulaci, ZFP UP Premium SICAV vyniká svou transparentností. Fond podléhá přísné regulaci a dohledu České národní banky, pravidelným auditům renomované auditorské firmy a je spravován zkušenou společností Avant investiční společnost, a.s. Navíc, depozitářem fondu je ČSOB, což poskytuje další vrstvu bezpečnosti pro vaše investice.

2. stabilní výnosy z prémiových nemovitostí

Fond v současnosti investuje do komerčních nemovitostí se stabilními a důvěryhodnými nájemníky. Tento přístup zajišťuje pravidelný a předvídatelný tok příjmů, který je klíčový pro dlouhodobou stabilitu a růst hodnoty vaší investice.

3. exkluzivita pro kvalifikované investory

Jako fond kvalifikovaných investorů nabízí ZFP UP Premium SICAV přístup k investičním příležitostem, které nejsou běžně dostupné na retailovém trhu. To vám umožňuje diverzifikovat své portfolio o unikátní aktiva s potenciálem nadprůměrných výnosů.

4. profesionální správa a expertíza

Tým zkušených profesionálů pečlivě vybírá a spravuje nemovitosti v portfoliu fondu. Jejich odbornost a znalost trhu jsou zárukou, že vaše investice je v dobrých rukou.

5. ochrana před inflací

Investice do nemovitostí tradičně slouží jako účinná ochrana před inflací. S rostoucími cenami nemovitostí a nájmů roste i hodnota vaší investice v ZFP UP Premium SICAV.

závěr

ZFP UP Premium SICAV představuje ideální volbu pro kvalifikované investory, kteří hledají transparentní, bezpečnou a potenciálně vysoce výnosnou investiční příležitost v sektoru prémiových komerčních nemovitostí. S důrazem na regulaci, profesionální správu a stabilní výnosy, tento fond nabízí to nejlepší z obou světů – potenciál vysokých výnosů a klid mysli díky důkladné regulaci a transparentnosti. Investujte chytře, investujte s ZFP UP Premium SICAV – vaše brána k exkluzivním nemovitostním investicím.

Ing. Daniel Stehlík
Investiční manažer